Telefon: 7876 8672 – kontakt@liveforum.dk

TILBUD Jagtudstyr

Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L

Varenummer (SKU): 47888494494020 Kategori: Tag:
Flere billeder

439,00 kr.

(107 kundeanmeldelser)

Dette twinpack indeholder både Tech Wash til at vaske dit beskidte vandtætte tøj og TX.Direct Wash-In til efterfølgende imprægnering. Når skidt og snavs samler sig på dit vandafvisende tøj, kan det begynde at absorbere vand. Brug derfor Tech Wash til at v … læs mere her

Er Nikwax - Twin Pack - Tech Wash + Tx Direct 1 L på lager?

Annonce
Køb Nikwax - Twin Pack - Tech Wash + Tx Direct 1 L

Beskrivelse

Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L Varefakta

  • Navn: Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L
  • Pris: kr. 439.00
  • Mærke: Nikwax
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L for kun kr. 439.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L fra Nikwax

Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Vaskemiddel. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L hos den populære shop Hunterspoint, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L kun kr. 439.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

107 reviews for Nikwax - Twin Pack - Tech Wash + Tx Direct 1 L

Vær den første til at anmelde “Nikwax – Twin Pack – Tech Wash + Tx Direct 1 L”