Telefon: 7876 8672 – kontakt@liveforum.dk

TILBUD Jagtudstyr

Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic

Varenummer (SKU): 49147234910532 Kategori: Tag:
Flere billeder

1.700,00 kr.

(106 kundeanmeldelser)

Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic er en vandtæt vinterstøvle til kvinder, designet til kolde og våde forhold. Den har en overdel i læder og tekstil med KEEN.DRY-membran for åndbarhed og beskyttelse mod vand. Støvlen er isoleret med KEEN.WA … læs mere her

Er Keen - Revel IV High Polar W Black/North Atlantic på lager?

Annonce
Køb Keen - Revel IV High Polar W Black/North Atlantic

Beskrivelse

Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic Varefakta

  • Navn: Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic
  • Pris: kr. 1700.00
  • Mærke: Keen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic for kun kr. 1700.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic fra Keen

Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Vandrestøvle. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic ved den velkendte shop Hunterspoint, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic kun kr. 1700.00

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

106 reviews for Keen - Revel IV High Polar W Black/North Atlantic

Vær den første til at anmelde “Keen – Revel IV High Polar W Black/North Atlantic”