Telefon: 7876 8672 – kontakt@liveforum.dk

TILBUD Jagtudstyr

Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning

Varenummer (SKU): 39405888831674 Kategori: Tag:
Flere billeder

959,00 kr.

(107 kundeanmeldelser)

Viking Anaconda 4×4 smart og funktionel vandre og trekking sko med Goretex. Stabil sålkonstruktion til brug i alle terræner og patenteret snøre lukke funktion for optimal pasform. Str 36-47. Anaconda 4×4 Boa GTX leverer alt hvad du har brug for på til din … læs mere her

Er Viking Anaconda 4x4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning på lager?

Annonce
Køb Viking Anaconda 4x4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning

Beskrivelse

Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning Varefakta

  • Navn: Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning
  • Pris: kr. 959.00
  • Mærke: Viking
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning for kun kr. 959.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning fra Viking

Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Fodtøj. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning online hos webshoppen Hunterspoint, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning kun kr. 959.00

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

107 reviews for Viking Anaconda 4x4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning

Vær den første til at anmelde “Viking Anaconda 4×4 vandre/trekking sko med Goretex og BOA lukning”