Telefon: 7876 8672 – kontakt@liveforum.dk

TILBUD Jagtudstyr

3 tips til jægerens kontorindretning

Et kontor er et af de få rum i hjemmet, der ofte er dedikeret til ét formål. Det er her, man har sin computer stående og her, man foretager arbejdsrelaterede ting. I et kontor kan det være rart at kigge på noget, der minder én om noget godt såsom ens hobby. Læs med her, og få inspiration til kontorindretningen, hvis du er jæger i din fritid.

Skrivebordsunderlag i lækkert læder er et must-have

Et skrivebordsunderlag læder er et must-have for enhver, der har et skrivebord. Det giver ikke kun et eksklusivt udtryk til skrivebordet, men det beskytter også bordpladen mod ridser og andre skader. Et godt skrivebordsunderlag vil typisk have en blød overflade, så man kan undgå at få ridser i bordpladen. Derudover er det også vigtigt, at underlaget har en god størrelse, så det dækker hele bordpladen. Et for lille underlag kan nemlig give anledning til, at der kommer ridser på bordpladen ved siden af underlaget. Derfor er det en god idé at investere i et ordentligt skrivebordsunderlag læder, hvis man gerne vil have sit skrivebord til at holde sig flot i lang tid.

Gør kontoret personligt med udstoppede dyr og andre jagtrelaterede dekorationer

Når man har et kontor derhjemme, kan det være en god idé at gøre det personligt. På den måde kan man føle sig mere hjemme, og man vil have nemmere ved at slappe af. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man skal gøre sit kontor personligt. Et godt sted at starte er med ens hobby.

Hvis du er jæger, er det oplagt med nogle udstoppede dyr eller andre jagtrelaterede dekorationer. På den måde kan man trække naturen ind i kontoret, og det kan give en roligere stemning. Det er dog vigtigt, at man ikke overdriver med for meget pynt på kontoret – for så bliver det hurtigt rodet, og det kan være svært at finde rundt i alt pynten.

Undgå rod med smarte opbevaringsløsninger

En af de største udfordringer i mange hjem er rod. Det kan være svært at holde orden, og det kan virke som om, at der altid er noget, der skal flyttes rundt på for at få plads til noget andet. Men det behøver ikke at være sådan. Med de rigtige opbevaringsløsninger kan man nemlig få meget mere plads og samtidig undgå rod. Et godt tip er for eksempel at bruge hylder i stedet for reoler. Hylder giver et mere åbent look, og man har lettere ved at se, hvad der står på hylden.

Med et lækkert skrivebordsunderlag læder, jagtrelaterede dekorationer og smarte opbevaringsløsninger, får du et både lækkert og funktionsdygtigt kontor med dit helt eget personlige jagtpræg.